Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019

Καλοσορίσατε

Καλώς ήρθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!

Εχοντας ιδρυθεί το 1988, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Γκαραγκάνη-Robertson θέτουν εξολοκλήρου νέους στόχους στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών. Είμαστε γνωστοί για τις επιτυχίες μας σε διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία από τα Πανεπιστήμια  Cambridge και Michigan και το Ινστιτούτο Goethe στην μικρότερη δυνατή ηλικία με πολλούς από τους μαθητές μας να αποκτούν πτυχία Proficiency Γ2 στην ηλικία των 13-15.

Ανεξάρτητα αν είστε ενήλικας ή νεαρός μαθητής, προσφέρουμε ατομική μαθησιακή εμπειρία, επικεντρώνοντας στις ανάγκες του καθενός. Η μέθοδος μας είναι να εμψυχώνουμε και να παρακινούμε τους μαθητές σε μαθήματα με κέντρο τον μαθητή που είναι σχεδιασμένα για γρήγορη και αποτελεσματική απόκτηση της ευχέρειας λόγου στην επιλεγμένη ξένη γλώσσα. Όμως πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε; Πιστεύουμε ότι τα Αποτελέσματα των Πτυχίων μας μιλούνε από μόνα τους.

Επιθυμείτε εγγυημένη επιτυχία;

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε προσόντα;

Εάν οι δεκατετράχρονοι μαθητές μας μπορούν να πάρουν Proficiency Cambridge γιατί δεν μπορείτε τότε και εσείς; Πηγαίνετε κατευθείαν στην σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας και ξεκίνα το δικό σου ταξίδι για την Επιτυχία!

"The Master's Fun Club"

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας. Θα σας αποσταλεί μια κλείδα επαλήθευσης. Αφού λάβετε την κλείδα, θα μπορέσετε να επιλέξετε έναν καινούριο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.

Ανακτήστε τον Κωδικό σας

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ιστοσελίδα μας;

Τελευταία Θέματα

No posts to display.

Fun-Club Είσοδος

Τελευταία Νέα

There are no translations available.

Winter Course Enrolments!

Contact us if you are interested in joining our 2018-2019 courses!

***

Login Form